20101118

Siri bercakap dengan penganggur.

Agak kurang selesa bila seseorang rakan yang single dan bekerjaya stabil menanyakan soalan "Kau bila nak kahwin theblabber?"

Cara yang bertanya tu macam lah boleh kenyang bagi isteri makan "hotdog free" hari-hari.



Talk to the hand.

11 comments:

A E D A said...

sng je, jwb mcm ni :

esok aku gi pasar beli bini, pastu panjat pokok petik duit. jemput la dtg jenduri -_-"

KiTA said...

Hey, aku pun pengganggur gak! haha...

*soalan: "eh kau bila nak kawen?"
jawapan: "aah mmg nak sgt kawen, tapi tak tau bila, kau ade calon untuk aku?"

haha :P

AZAD said...

jawab saja hujung tahun,
tapi tahun tu KIV dulu

ila ni said...

ni nak tanya,
kau bila nak kawen theblabber?




saja nak tambah ketakselesaan.
sebab dengki dgn masa lapang seorang penganggur kohkohkoh

SUXX said...

kalaulah kahwin dan calon bini ada dijual di 7E, aku sanggup fly smp 7E Sabah.Hahaha.

cimut munniey :) said...

HAHAHA :) katalah tak sampai seru lagi :)

en_me said...

tak pernah org tanye me soklan camtu.. ihiks

W. Hidney said...

paling menyampah dengan soalan seperti itu

Iffa said...

OMG !!!

I hate that soalan ok. Tambahan pabila ianya diajukan kepada pompuan. Macam la kuasa meminang ditangan kami kan.

Yes, talk to the hand. :)

F A R Y N said...

esok kawen sebab ko kan nak sponsor kenduri aku..

ha,sure terdiam org tu..

kin said...

i alwiz say ... "bulan Jun.... tapi tahun nyer tak konpem lagik" .. hambek!..haha