20101119

Hello

Introducing Sudin dan Saloma.


Saloma yang super protective.

Teka yang ni nama apa?? Haha. Terang lagikan bersuluh jawapannya.

Adik lelaki aku yang punya belaan.

Aku forever la kot tak kamceng dengan binatang-binatang. Tanya Sudin dan Saloma, berapa penderaan fizikal aku dah lakukan terhadap mereka.

They both cute, nonetheless.

Muah muah.

16 comments:

ryann said...

geramkan. nak ditekan-tekan rasanya

theblabber. said...

kak ryann..
Saloma sangat garang. Baru datang dekat, dia dah tegak-tegakkan duri dia. Susah nak pegang. Sudin sangat cool. hahaha

Para Jamaludin said...

ok, sumpah comel.

aku ada ikan je.

kin said...

Interesting... Senang tak nak jaga ni? Makan ape ye? berapa satu ek kalau nak beli? ( tetiba curious yak amat..)

* Sape bagi nama-nama tu en. blabber? ... kelas gitu :)

aina hazuani said...

landak ke ni takuuuutnya masa kecil comel dah besar nanti kena fire dengan duri huhu

♥CIK SHA♥ said...

nama retro gila..hehehe..comel la..duri2 dia tu tercabut tak??

kakchik@ella said...

prefer cat lah. manja dn ada rasa.

Chooyaya! said...

omelnyer....!!!! mcm nak pijak!

Iffa said...

Nama tak agak-agak. Sangat klasik gitu. :)

Comey tapi rasanya susah kot nak handle depa kalau duri dia tegak-tegak.

saya; AISA. said...

gambar last tu rasa macam nak lambung lambung ke siling je comel dia haduiyai! geram geram. XD

naserol said...

Royalty mana?

incek paranoid said...

comelnya kuda belang 2 ekor tu lalaalalala

cimut munniey :) said...

comelll coemelll :)

vict said...

tak sakit ke tgn pegang menatang nih. tak tercucuk tapak tangan ke.

zmah said...

Comel je...pasti takut sikit nak pegang.

cik markonah said...

uncle boy...sumpah yang gambar no 3 tuh SANGAT COMEL ok...dengan pendeknya...dengan gemoknya...hoi, geram neh...hahahah