20101214

Jenis-jenis komen di blog (Part 1). Lawak.

Antara jenis komen yang aku terjumpa di satu blog. Nak elaborate panjang-panjang, tapi aku busy, currently occupied (can't help it to write it now. haha). If time permits, will write more about types of comments in blog later, inshaAllah.

So now, this is one type of comment which I categorized as Komen yang jenis tak nak fikir dulu sebelum cakap. Misal contoh ada entry penulis ni tulis pasal "It has been since forever I want to meet Avenged Sevenfold", pastu ada satu adik ni komen "Sape Avenged Sevenfold tu?".

Aku pun nak menyibuk komen juga!! Hehe

Duhh dik, ko tengah pakai internet kot. Why don't you google kejap rather than merendahkan diri secara tidak sengaja macam tu. Yeah, malu bertanya sesat jalan, tapi kalau takde usaha forever lah akan sesat jalan, no?

I wonder whether the pengomen ever come back to see if her comment is responded or not, because that's what I normally do. Check my comment on those entry that I've jot few lines of words as I believe it is one of interactive communication.

Plus, takdelah aku rasa komen aku tu syok sendiri.

Haha.

Will write more on this soon. Stay tune. For now, bye:)

theblabber: Bimbo is as bimbo does!

7 comments:

aznee yunos said...

kesiannya tak kenal sugar ray.
hehe~

Chooyaya! said...

ni jenis pemalas ni.. tau nak komen jer. study tanak..

P/s: cepat2 bukak google taip sugar ray. haha

theblabber. said...

tak salah dia nak bertanya, tp bak kata confusedhyppo tu,lama2 boleh jadi annoying.

P/s: cepat2 buka youtube nak tgk best sgt ke sugar ray ni. hahaha

Ann said...

jap pk, ade kah aku pnh wat cmtu?? hrp2 x...

theblabber. said...

tak pernah!! haha :)

cik markonah said...

betul...aku setuju sangat2 dengan entry ni...bukan tak boleh bertanya....bertanya itu memang la tersangatnya bagus...tapi apa salahnya dulu sebelum kita bertanya tu kita meng"google" sekejap kan...bak kata orang, biar ada sikit daripada takda langsung...kalau dah google dan tak berapa nak paham baru laaa bertanya...sekurang2nya kita tak jadi bahan ketawa orang lain....

Aksara Keraian™ said...

betul2... maybe 'dia' nak tinggalkan komen gak dan tak tahu nak komen apa, itu yang jadi malas nak google.