20101217

Maher Zain bukan Back Street Boys

I've been wanting to do some charity works since forever. I am not rich nor that baik, but I feel good if I am able to help those needy. And I believe that charity kind of thing should not be so exaggerated that it becomes somewhat a platform for some to show off and bragged rather pompously about their little kindness.

Well, Muslim Aid is currently organizing a Charity Dinner to benefit Rumah Titian Pengasih in purchasing a new (and better) house to accommodate their occupants. Good thing is, Maher Zain will be entertaining you.
Yeah, having Maher Zain is such a good idea to bail people to join the dinner, but please, make this charity as a real charity. Jadah apa kalau dengar nashid tapi terpekik terlolong macam tengok BackStreetBoys, macam dulu. (tiba2 tulis Melayu)

Betulkan niat, semoga semua peroleh keberkatan dariNya. Kalau niatnya betul, inshaAllah caranya juga betul.

Renung-renungkan dan selamat bercharity.

theblabber: Kalau buat aktiviti blogger(s) ke rumah anak yatim, ada yang nak join tak agak-agak?

4 comments:

Siti Nornadiah said...

kalau area lembah klang boleh je join and saya pon join charity its called Click a Child.

jom support! kitaorang tak sedekah duit tapi more to bg tutor untuk anak2 yatim.

search dlm FB. kami ada :)
(mcm iklan MLM je..tapi BUKAN kthxbye)

saya; AISA. said...

nak join? haha. :D

theblabber. said...

siti nornadiah..
ok,nnt saya check eh :)

aisa..
inshaAllah.. :)

ayydan said...

nak!