20110106

Menjawab persoalan kepada entry yang lepas.

Sikap menuding jari menyalahkan antara satu sama lain terhadap masalah yang berlaku memang tiada penyelesaian. Ambil contoh mudah dalam video klip bawah ni. Ini contoh sahaja ok. Don't take it personally pula.
Jate gak yang mu salahkan.
Again, don't take this video personally. Ini satu analogi saja on how oh-saya-tak-bersalah-dan-memberi-peringatan-kepada-rakan-rakan-seangkatan-tanpa-menyedari-diri-sendiri-yang cari-penyakit.

Ye, bak kata lirik lagu tu, "penyakit jange dicari, nanti merano diri". Ingat pesanan depa tu kawan2 sekali. ;)

Hahahahahkpuiiithhh.

theblabber: Berkemban bagi aku tak semestinya seksi. Perempuan berbaju kurung dengan high heels itu lebih seksi dalam erti kata yang sebenar. Subjective, no?

5 comments:

FARYN said...

mcm lelaki pakai baju melayu lengkap bersampin nampak sedap! aahahahahaa

♥CIK SHA♥ said...

tajuk dikir tak menahan..jate boyo..dress up lagi la tak menahan..mane la jate boyo dok suke gitu..haha..adui..

Ann said...

huhu ak paling liat berbju kurung...hnye pakai mase kduri n raya jer..

theblabber. said...

faryn..
oh really? haha. nnt esok smyg jumaat aku pakai cenggitu.

ciksha..
itulah. semuanya tak menahan. tergelak2 dah tgk video tu.

ann..
haha.panas kot nak pakai baju kurung hari2 kan?

MumCik said...

yup agree with, suma tu subjektif dan terletak pada pemikiran seseorang..alway sexy to my huby eyes..peace..