20110112

Short one!!

Hampir semua orang ada buat entry thanking their follower. Aku pun nak buat juga lah.

Kepada follower saya yang ke 300, anda akan menerima hadiah misteri daripada saya. Sila emailkan saya butir2 diri anda ok. Haha

Tidaklah misteri sangat hadiahnya. Hadiah percuma berupa sebuah persahabatan yang ikhlas selamanya. (by far,mana ada orang tawarkan hadiah macam ni kan? Let me be the first!!) Hehe

Sweetkan saya?

Haha.

Lame, I know. Ok.bye.

7 comments:

zaidzali said...

sgt sweet...

Chooyaya! said...

jangan nak peramah2 bagi table runner tu. tu aku punyer.

kakchik@ella said...

yg ke 300 je? Follower yg awal tak blh dpt hadiah 'sincere friendship forever' tu eh??

theblabber. said...

kakchik+afida+choyaya..
haha. semua pun dapat!! ikhlas dunia akhirat. haha ;)

A E D A said...

sweet tak bila follower ke 300 tu ckp
'sgt sweet'...? :P

theblabber. said...

aeda..
hahaha. resipi2 cik aeda juga "sweet2" belaka.

zixol said...

eleh.aku slalu je bagi adiah persahabatan..haha..