20110222

Alahaiiiiiiii..


Aku jumpa satu blog ni. Dia marah orang tak join contest yang dia organized.
Aku tak tahu nak tumpang sedih atau ketawa.

Hmmm..
Ketawa, mungkin.
Ada juga bahan untuk merengsa dikala lesu jiwa.


Alahaiii..

theblabber: Sekian untuk entry ke-3 hari ni. Terserlah kebosanan di hati.

14 comments:

Afyy :) said...

Hahahahah kemaruk sangat. Gila betul bloggers sekarang, byk yg mengada nak famous tapi guna cara menyedihkan.

theblabber. said...

affy..
hi. long time no see. haha

W. Hidney said...

Paling tak leh blah, ada bloggers ni dok join kontes yg other bloggers buat dan every kontes yg dia ikut dia war2kan dlm blog dia. Tak salah, cuma rimas asyik baca dia join kontes ni, join kontes tu. Get a life!

Ooppsss tercarut plak

zarina said...

merengsa?? tetiba terpaksa buka kamus plak..huhu

zixol said...

byk sgt contest la nih..

theblabber. said...

hidney and zixol..
kita ada hak untuk tidak membacanya atau turut sama join contest tersebut. tapi untuk marah orang tak join contest dia..derrr??

p/s:still takde blogger yang offer free buble (or any other artis yang bagus) concert tix. kalau ada, aku sanggup masuk.

zarina..
saya pun check kamus. apparently,it's an indonesian word yang bermaksud bermalasan.

check it out http://www.artikata.com/arti-375632-merengsa.php

Siti Nur Aminah said...

Aku tak pernah sekali bernafsu nak join contest..ok..penahla..tapi bukan join...indirectly..dia suruh tepek gambar..tu pon bagi aku berat..tu je la sekali ..hahaha..aku rimas,.nak kene follow, nak kene tepek banner la ape la..,like la.aku mana reti nak letak2 bnda2 berunsur grafik.dorang tak tahu ke aku bengap IT...ish....

conteng conteng said...

Ni yang buat terasa nak buat contest jugak ni.

theblabber. said...

aminah..
aku pun buta IT sikit2.

conteng2..
buat2. hadiah best,aku nak join!!haha

p/s: hang buat kontes sure ramai orang join punya.

afrohead said...

aku pernah baca satu blog ni buat contest lepas tu winner dapat letak blog dia kat blogroll minah yang buat contest ni sebagai hadiah.

WTF?

conteng conteng said...

memang teringin nak buat. tunggu masa sesuai dulu. sekarang super busy arghh tak tahan.

Afyy :) said...

Hahahahahhah aku busy lah weh. Sempat bace je. Tu pun kena bace laju 170 km/jam. Nk komen, mmg takda masa sgt ah.

VFN said...

join contest..teka incik blabber suka makan apa.. hahahaa

Putri_Aizat said...

hehe...dah naper nak memarah lak...ingat best ar tuh...adoai...ada aku kesah klu ko marah pun..