20110209

Awkward.


Bodoh
punya blogspo
t. Aku baru tulis tajuk dan tertekan enter, terus terpublish entry.
Nak tak nak, tulis juga lah entry.
Tapi nantilah tulis panjang lebar, sebab sekarang penat gila. Terasa awkward pulak bila Perempuan Cantik takde kat rumah sampai Jumaat ni.
Mana aku nak makan malam ni.

Lagi awkward bila tinggal berdua je dengan Lelaki Macho.
Nak borak apa je nanti?

Ok sekian saja entry "tak sengaja" kali ni. Bye.


8 comments:

Kap said...

aku pun terasa awkward kenapa aku sentiasa nak baca entri kau.
hahah.

hah.
kau pergi buat aktiviti lelaki sama sama.
don't get me wrong.
pergi memancing ke,
tengok movie ke,
jadi bujang sama sama :)

theblabber. said...

ayah aku kerja esok, reason why aku kena balik dgn dia.

and for that particular reason,makanya aku akan tinggal berseorangan untuk beberapa hari.

jemput dtg ke rumah. kita buat pesta muda mudi

(bercakap macam aku dgn kau dah kenal lama). haha

eszol raar said...

kah kah kah

aku ade bwat series awkward moment dkat blog aku

kakchik@ella said...

ni la masan utk bermesra-mesraan dgn Lelaki macho tu .. almaklumlah Si Cantek tak da disisi.

Memula awkward, lelama gerenti tak leh benti. haha ..

eni said...

awkward jgak bila jd stalker blog neh... haha.. malu2 kuceng.. :)

Zulfikar Hazri said...

walaupun awkward, tapi aku klik jugak nak baca entri yg tak tersengaja ini...

mmg dasar penyibuk :P

VFN said...

jom lepak JJ equine.. hahaahhahaa

zarina said...

blogspot juga yang disalahkan :)