20110503

Sayu

Definisi sayu bagi aku kebelakangan ini ialah apabila melihat wajah incik Iyad yang melambai  good bye dalam keredhaan sebab tak dapat ikut aku keluar hangout. You know, the look that makes you go "alolololo..ciannya dia".

That one look yang selalu juga membuat aku tak sabar nak balik rumah untuk berjumpa dengan beliau selepas seharian berjimbaramba bersama rerakan sebaya.

Haishh.Ni baru anak buah. Kalau anak sendiri nanti,bagaimana pula gamaknya eh.

5 comments:

missSenget said...

kalau anak sendiri, sama ada bawak anak keluar sekali..

atau x keluar rumah langsung...

err.. xkeluar rumah lgsg tu x mungkin kot...

Kap said...

ok. seruan kuat penghasilan zuriat di situ.

zarina said...

rindu kat anak buah saya gak..walaupun baru je jumpa dan memporakperandakan makciknya..haha..

hairan tengok orang yg senang2je buang anak sendiri

Chooyaya! said...

mcm ni la...!!! keluar berjimba dengan RAKAN SEBAYA tak ajak! Eh?

mohdbinabu said...

miss senget..
ada benarnya kata anda itu.

kap..
Takpe, kau jalan dulu :)

zarina..
itu bodoh namanya.dah sedap2 buat, pandai lak nak buang.

choyaya..
maksue dah bukan kategori rakan SEBAYA *caboottttt* haha