20110504

X

Haha. Masuk kali ni dah dua (banyak kali mungkin), aku terbaca tweet orang tak puas hati sebab dapat balasan SMS yang pendek-pendek.As pendek as 'k' or 'x'. Yang terbaru brader Hazrey ni. Kuikuikui..


Seriously, jangan reply mesej kalau anda rasa tak nak reply. And it's stupid kot to reply when you're busy.

Daripada nak bagi orang sakit hati dapat mesej sebegitu, baik bagi blank mesej je.Pandai pandailah penerima mesej tu nanti nak tafsirkan sendiri apa yang kau maksudkan.

Sebab tak nampak cold pun buat camtu,apa entah lagi cool. Macam fool adalah kot (sikit sikit).

16 comments:

s.u.h.a said...

aku mmg sakit hati org reply macam tu. kot ye nak cakap okay. taip la 'ok' bukan 'k'. sigh

Ju Asu Ra said...

hahaha...pesen simple..

hanaahmad said...

haisyh..aku pun hangin der. prnh anta sms pnjg berjela xplain bagai nak rak last rply 'k' je. tak berbaloi kredit aku.

fatinizzati said...

haha. tak pernah buat. nak reply ok pun aku kadang malas. bukan kedekut tapi aku rase macam tak perlu

Zulfikar Hazri said...

dulu aku potong stim ngan ex-gf aku sebab dia suke reply k,x,y,?,o,erm.

2mnggu pastu clash...ahaha

afrohead said...

dia punya efek sampai rasa nak hempas handset ke lantai selalunya.

My Aisy said...

membazir kredit jek klu reply camtu...aku pun rasa cam hampeh je klu org reply camtu...

Master Hacker said...

bek jgn reply kan drpda hntr msj camtu...

Siti Nur Aminah said...

ape ni!kate nak blnja paddington.!.dem..

jgn kate..

k..

aku bunuh hang

Melda Mohd said...

Orang tu ada bonus sms percuma. Tu yang dia rilek je reply satu huruf. Ngee.

Tapi, memang hampeh gak la rasa bila terima reply macam tu. Huhu~

Republic Aku said...

mmg menyakitkan hati sangat...

Kap said...

kan aku pesan jangan pakai SimplySiti.
huhuh.

mohdbinabu said...

s.u.h.a
'ok' should be fine kot kan? hehe

ju Asu Ra..
pesen entah apa-apa. Hahaha

hanaahmad..
yup, i second that.tapi mungkin sebab dia kaya, so dia rasa takpe buat gitu.

fatinizaati..
jangan buat benda yang tak perlu, kan

zulfikar..
clash for real pasal sms pendek2?Wow!!

afrohead..
that bad?efek pada aku biasanya malas dah nak mesej org tersebut.

aisy..
jgn menghampehkan hidup dengan buat benda2 hampeh

aminah..
x

(ok,sila bunuh aku)

melda..
ergh, bestnya dapat kredit percuma hari2!! :)

republic aku..
apa eh ubat sakit hati? hehe

kap..
simplySiti tu apa? haha

.dora said...

Kalau aku busy aku type, ha okay. Aci lah tu kan, at least aku letak effort type lebih sket.

zarina said...

pernah dapat sms ...nnti bwk sex

ha? menda

nanti bawa sekali

ceh..tak pasal2 rugi duit menanya sebab tak faham..

Super * said...

agreed. when there are a lot of things we explained, and need their response, i mean very very very need positive response, the only answer is 'k' tak pun 'hm' tak pun 'ye' tak pun . pape. kesian type panjang2 kan tapi no appreciation. haha :)