20110627

Hai kawan-kawan. Rindu aku tak? *puking blood*


Hi readers. Sorry for the short hiatus. Lepas ni janji tak buat lagi!! - Annoying tak aku tulis macam ni? Macam lah kalau kome tak baca blog merepek ni sehari, duit KWSP kome berkurang dua ringgit.

Anyway, I been busy the last couple of weeks. Well, frankly speaking, I love to keep myself busy. But busy itself is tiring. And therefore I need to rest. But taking some times off always lead to procrastination. See the endless chain of alasan? Hahaha..

Alhamdulilah, younger sister is now married last Saturday. Dan menjadi mangsa langkah bendul, soalan-soalan tipikal adalah sesuatu yang tidak dapat dielakkan. Tapi saya cool. All I can say is "InshaAllah soon", tapi Lelaki Macho agak sporting bila dia tolong jawabkan "minggu depan" when somebody pointed out the must-ask question.

By the way, I'll start a brand new life this Friday. It's kind of mixed feelings. A blend of suka, teruja, uncertain dan pelbagai lagi but whatever it is, Labuan, you'd better be good.

Sepak Speak soon people. As for now, I need a real deep slumber.

13 comments:

Weirdo said...

ha.. bila awak quiet adalah satu perkara yang tak best bagi saye. mungkin tidak berkurangan 2ringgit dlm kwsp, tapi berkurangan entri awak yg menghiburkan untuk dibaca.

well, gud luck in labuan. and pls promise not to stop writing! letih tau refresh my socialfeed reader ;)

take care ya!

theblabber said...

i'm humbled by this 'honor'.. tq2!! :)

VFN said...

la... aku ingatkan ko yg bongsu..

izz zara said...

gd luck in Labuan! rindu wktu kecik2 kt sana..

yernterry said...

lame x update bro.
tahniah utk adik ko.
dok labuan hati2.
best of luck

afrohead said...

akhirnya.. ke Labuan. all the best bro. im sure Labuan gonna treat you good :)

saya; AISA. said...

labuan? ok, dekat je dengan aku. hahahaha. all the best. :D

A E D A said...

baca Friday mcm pelik, but tak pelik dah bila sedar it's 1st day of the month.. cepat sungguh masa berlari

wow, Labuan? good luck! :)

realisticjunky said...

'biar betul, xkan xde update'

gitulah..

haha

gd luck kat labuan.

♥CIK SHA♥ said...

Labuan?kim salam kat bumi labuan..rindu kat sana..tempat saya mencari ilmu..UMS Kampus Antarabangsa Labuan..1 day nak pergi balik kat sana..^_^


Semoga baek2 je di sana k..sana sgt aman damai..BEST!

Anna said...

Soklan biasa tu..tunggu bila dah kwin sok..lagi byk soklan bersilih ganti..bila nak dapat anak?..dah dapat sorang, soklan bila nak tambah anak lagi?..silap hb ada soklan maut, bila nak tambah bini??..hehehe..typical masyarakat kita cenggitulah adanya..terima jer lah dgn redha...

T said...

Good Luck in Labuan. I've never been there, but I heard Sabah is nice. But hey, you'd be on your own. That's a pretty sweet feeling.

shasha said...

Good luck!!! May labuan be nice to you..!!