20110714

Many many many happy returns!

On the phone, with mom.

Me : blablablablablablablablablablablablablablablabalbalbababla

Perempuan Cantik: Blablablablalbalbalbalbalbalbalbalbalblabalblblablablablablablablblablablablablablablablablablablablablablablablabla.

Me : blablablablablablablablablabla

Perempuan Cantik: Eh abang cakap lah dengan abah kejap. Dia pandang-pandang je kita berborak ni.

Me: Ok

Perempuan Cantik: Abah, aboy nak cakap. Nak dengar suara katanya. (me overheard this conversation)

Me: LOL. Exaggerate!

Mak- mak memang camni kan? Nasib baik bercakap dengan abah tadi. Kalau tak, terlupa esok birthday dia. Untuk itu, Happy birthday Lelaki Macho. Semoga yang baik-baik saja untuk anda seisi keluarga.

Much love,
Abang.

12 comments:

VFN said...

Happy Birthday pakcik!
Anakanda pakcik jauh di perantauan tu,soh dia courier hadiah best2..
keh keh keh

Eyka said...

#erk besday lu ke? okei happy besday! hehe;D

kakchik@ella said...

Sampaikan birthday wish dari KC ke lelaki macho eh. Moga sentiasa macho selamanya.

theblabber said...

Vfn n kakcik..
Will do :) he said thanks.. Hehe

Eyka..
:)

Alia said...

Aboy

LOLOL

ABOYYYYYY

LOLOLOL

Sori, aku macam tak boleh register nama tu dlm otak aku

EZAN IDMA said...

abg manje gn mama dy je. hehe happy beday abh kpd abg

afrohead said...

comel jugak nama aboy tu.

kin said...

aboy? .. cute!

Hariq-Sha said...

my mom pun selalu buta benda yang sama. hahahahahha :D

Happy Birthday, Uncle!

FUZ.QYM.Y said...

sedap nama... ABoy ;p

atnur @ Iza said...

happy belated birthday to your father! :)

Suara Kalbu said...

Besday Lelaki Macho dekat-dekat je dengan besday akak hihihi.

Semoga Lelaki Macho dan keluarga diberi kesihatan, rezeki, kebahagiaan dan rahmat berterusan