20101125

Makaceh daun keladi.

Makasih en_me untuk souvenir dari Melbourne ni. Berkat dari kejelesan aku dengan beliau yang berada di Melby ketika itu, makanya aku dapat satu t-shirt, boomerang dan satu keychain daripada bapa budak ini. Haha

Again en_me, million of thanks. Sungguh tak sangka. Hehe

theblabber: Terkejut masa beliau email minta address nak postkan souvenir tu, walaupun dia tak tahu nama aku sape. Kata anonymous (not so dah sekarang). Hahah

5 comments:

en_me said...

thanx juger wat bro yg selalu singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww.. me bukan budak2 makyahh oke.. ehehe

theblabber. said...

hahha..anak dah berderet kot. again, thanks ye!!

shima said...

boomerang tuh comel gilerrr.:)

aliaaroslan said...

cool gila! best!

Maya Ariffin said...

" SAYA SUKA BLOG AWAK LA " ... betul tak tipu!

Saya Suka Blog Awak! Ye I Loike!