20110612

Main masak-masak.


Kenapa ye ada sesetengah orang yang biasanya komen sesuatu against daripada apa yang aku tulis di blog ni, mesti takkan datang balik. I mean, when I wittingly (tak boleh blahhhh) counter back their opinion, lepas tu mesti depa senyap and that's it. That would be the last comment of that particular person.

Contohnya bila ada budak ni kata nak jadi long friendship yadadada..Where art thou now? Tak baik tawww bagi janji palsu pada I. Setiap malam I tertunggu-tunggu persahabatan yang you janjikan.

I believe, one of the reasons we blog is to share and exchange opinions. And everyone is entitle to their comments and every comments should respect, right? I respect yours and you respect mine. Easy. No such thing kecik-kecik hati, pasal kalau nak kecik-kecik hati baik pergi main masak-masak. Esok dah besar senang, boleh buat entry resipi-resipi. Dapat gak dimanfaat bersama, ye tak?

I am open to any critics and (constructive) comments and in fact encouraging it as long as you have the right point and know what you're talking about. That's how I work.

Ok lah. Itu saja untuk kali ni.

Selamat menonton AF yang terakhir. Tiada lagi Pak Nil meminta-minta air mata penonton lepas ni. Wohoooo!!

12 comments:

realisticjunky said...

lar baru nak habis ke AF tu.

--


--

nak pi tgk tv lah! haha

afrohead said...

mungkin juga mereka sebenarnya pemburu trafik..

Lady RaRa non-illuminati said...

ya allah ya tuhanku..

dan 2-3 posts aku baca aku duk heran

theblabber neh sapa eh? bila aku follow?

tapi rasa blog ni cam familiar

rupanya mohdbinabu...hahaha tukaq pi theblabber plak..


hish!

Lady RaRa non-illuminati said...

ok, kali ni komen pasai entry


hang garang sangat kooootttttt bila jawab balik...tu orang takut nak komen dah..

theblabber said...

realistic..
cepat tgk. nnt habis menyesal seumur hidop!!haha

afro..
mungkin juga!

lady..
tu la..tukar balik lah ke nama asal theblabber. takdelah, garang when only i think it worth to be garang je.or that someone doesnt really have the point and don't really know what s/he's talking about.

Ann said...

dah nak abis af pun, baru ku tau rupanya dah lame start

My Aisy said...

aku pun setuju...pemburu trafik kot...tu jek tak de maksud lain...

Kap said...

kau garang sangat kot.
hahah.

budak budak biasa gitu.
mak bapa budak pun banyak sama perangai.

kalau kau angin, kita cari kita pukul.
kalau tak setuju, aku cadang kita main masak-masak dengan Siti Aminah.
hahahah.

Ayu Hasman said...

jum main masak2? eh silap la.jum main batu seremban.hehehe

theblabber said...

jom jom..main masak2!! aku pun tgh lapar ni.

W. Hidney said...

i want to critic you now. amacam? ada berani? hahaha

Ninie Hanis said...

lu aa..garang sangat.kehkeh..

tapi betul pun,ada sesetengah blogger suka cari pasal,takde isu nak tulis pi buat isu.mcm kes dak yg nak long friendship ngan ko nilah.moral of the story: tulislah yang baik2 sket,sbb itu menggambarkan personaliti anda.peace yaww!

p/s yeay hazama menang! :p